Transport grupaje de marfa

Transportul in regimul de grupaj aduce impreuna loturi mici de marfa de la diversi expeditori dinspre o anumita tara/localitate catre destinatii apropiate. Este o procedura care permite produselor ” compatibile ” sa calatoreasca în acelasi camion, chiar daca acestea apartin unor proprietari diferiti.

Oferim servicii pentru transporturi internationale in regim de grupaj clientilor care au nevoie sa expedieze marfa (generala sau ADR) in partide mai mici decat un camion complet. Beneficiile acestui tip de transport constau in termeni scurti de livrare, numar de manipulari mai redus si mai ales de eficenta costurilor.

Traseele* pe care efectuam grupaj de marfuri sunt:

  • de import catre Romania din Europa si / sau spatiul extracomunitar
  • de export din Romania catre intreaga Europa si / sau spatiul extracomunitar

*in anumite tari din spatiul extra-comunitar precum : Serbia, Croatia, Bosnia, Rusia, Ucraina, Azerbaidjan, Iran, Kazahstan, Turkmenistan, nu exista posibilitatea organizarii grupajelor de marfa. Pentru detalii despre rutele disponibile serviciului de grupaj, contactati-ne la adresa de e-mail: office@sigmashipping.ro

Caracteriscticile suportilor de marfa

Pentru eficenta si rapiditate, indrumam clientii sa aleaga serviciile de grupaj direct pe camioane dar daca aceasta optiune nu va fi posibila, se va recurge la grupajul clasic prin centre logistice.
Cantitatile de marfuri transportabile sub capacitatea totala a unui vehicul porneste de la paleti, cutii, baloti, colete, la containere de diverse dimensiuni.

Un palet faciliteaza manipularea mecanica si stivuirea marfurilor pentru motostivuitoare . Fabricat de obicei din lemn brut în dimensiuni de un metru patrat. Poate transporta o incarcatura tipica de o tona si serveste ca baza pentru asamblare, manipulare, sortare, depozitare si transportul bunurilor. Paletii sunt specifici mediului ambiant avand diferite modele, materiale si dimensiuni cum ar fi: paletul cu latura deschisa; paletul cu laturi inchise; paletul cu 2 laturi inchise; paletul de sustinere.

Zonele geografice in care deservim transportul de grupaj

Intampinam clientul cu cele mai potrivite tarife pentru transportul de marfa de export/import international pentru: Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia.
De asemenea, asiguram transporturi interne pentru toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Suntem la dispozitia Dumneavoastra. Contactati-ne pentru a va oferi sprijinul nostru.