Transport marfuri generale

Sigma Shipping poate organiza transportul de marfuri generale (atat in regim complet cat si grupaj) care nu necesita conditii speciale de transport cu camioane complete (plus o gama de servicii suplimentare) in toata Europa si nu numai. Cu flexibilitatea de livrare si parteneriate de lunga durata cu specialisti in domeniul transportului rutier, garantam expeditia marfurilor in conditii de siguranta si la timp in toate zonele georgrafice.

Marfurile generale nu sunt clasificate pentru conditii si reglementari speciale de transport. Acestea se transporta cu camioane cu smeiremorca prelata sau duba, autocamioane, camionete, autobasculante, autocisterne etc.

Marfurile generale se prezinta la transport in vrac (cerealele, minereuri, lichidee etc.) sau ambalate in colete, pachete, cutii, paleti, recipienti diversi, sub diferite forme si dimensiuni.

Asiguram transportul de marfuri generale in si din tari Europene precum: Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova.

Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Acoperim de asemenea si teritoriul national: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Suntem la dispozitia Dumneavoastra. Contactati-ne pentru a va oferi sprijinul nostru.