Transport rutier international

Sigma Shipping organizeaza transporturi internationale de marfa la preturi competitive pe intregul teritoriu European, atat in spatiul intracomunitar cat si in cel extracomunitar.

Servicii si mijloace de transport

Dispunem de mijloace de transport cu diferite tipuri de carosari (camioane cu prelata sau dube inchise, platforme si trailere de capacitati diverse), de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor. Acestea vor fi disponibile imediat exact la locul de incarcare indicat de Dvs. in Romania sau oriunde in Europa.

Mai mult decat atat, oferim servicii de transport agabritic greu si special (utilaje agricole, utilaje pentru constructii, utilaj minier) si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele tipice unui transport de marfa rutier.

Rute Europene si Extracomunitare

Asiguram transporturi de marfa pentru export si import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, etc.

Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR, be baza de comanda-contract confirmate de parti.

Tipurile de transport marfuri pe care vi le putem pune la dispozitie sunt urmatoarele:

Suntem la dispozitia Dumneavoastra. Contactati-ne pentru a va oferi sprijinul nostru.